Etherische olie november

Etherische olie november

Het gebruik van etherische oliën in november helpt voor een warme en gezellige sfeer, ontspanning en het ondersteunen van het welzijn tijdens de overgang naar de koudere maanden. Hier zijn enkele etherische oliën die passend kunnen zijn voor november:

Kaneelolie: Kaneel heeft een verwarmend en kruidig aroma dat goed past bij de herfst. Het kan helpen een gezellige sfeer te creëren en kan ook worden geassocieerd met het herfstseizoen.

Sinaasappelolie: Sinaasappelolie heeft een verfrissende en opbeurende geur. Het kan een vleugje vitaliteit toevoegen aan de omgeving en helpen bij het verminderen van stress.

Gemberolie: Gember heeft een aardse, pittige geur die verwarmend kan zijn. Het kan helpen bij het stimuleren van energie en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Kruidnagelolie: Kruidnagel heeft een rijk, kruidig aroma. Het kan worden gebruikt om een warme, herfstachtige sfeer te creëren en heeft ook antimicrobiële eigenschappen.

Cederhoutolie: Cederhout heeft een aardse geur en kan helpen bij het creëren van een rustige en kalmerende sfeer. Het past goed bij de overgang naar de koudere maanden.

Vanilleolie: Vanille heeft een zoete en geruststellende geur. Het kan worden gebruikt om een warme, troostende sfeer te bevorderen.

Jeneverbesolie: Jeneverbes heeft een fris, houtachtig aroma dat revitaliserend kan zijn. Het kan ook helpen bij het zuiveren van de lucht in huis.

Wij verdampen oliën in een diffuser, of een paar druppels toevoegen aan een warm bad. Maar er zijn verschillende manieren om de oliën te gebruiken. We hebben ook rollers en/of een aura spray.

Jacquelien vind niets fijner om na een dag werken thuis te komen, de diffuser aan te zetten met haar favoriete geur en even te ontspannen voordat de hectiek begint van kids en koken.

Jessica gaat elke dag in bad met haar favoriete olie.

Liefs,

Jacquelien en Jessica

Terug naar blog